Kalla buffeér
Våra bufféer är skapade för att göra det enkelt att bjuda gott – oavsett om du planerar en födelsedag, fest eller företagslunch. Allt är färdiglagat och levereras redo att ställas fram, så du kan fokusera på gästerna medan maten talar för sig själv.
Du får en helhet med variation – fräscha sallader, utvalda tillbehör, goda såser, nybakat bröd och något sött som avslutning. En smakfull och genomtänkt måltid som känns både hemtrevlig och elegant.
Minsta beställning: 15 personer - Frakt i Halland: 300 kr - Färre än 15 personer? Hör av dig för offert – vi hittar en lösning som passar.
Upptäck våra världsinspirerade bufféer – en smakresa från Sverige till Medelhavet, Mellanöstern och Asien.
SOMMARLYCKA
Meny:
Rostad majskyckling
-
Potatissallad med färska örter och vårprimörer
-
Rostad sparris med parmesan
-
Ägghalvor med gräslökskräm
-
Grönsallad med späd kål, gurka och rädisor
-
Rostade rotfrukter med örter
-
Dillmajonnäs
Citronyoghurt
-
Nybakat lantbröd
Vispat smör
-
Silviakaka
395:-person
HONG KONG
Meny:
Sesammarinerad lax
Hoisinfläsk
-
Nudelsallad med morot, zucchini och edamamebönor
-
Kålsallad med färska örter
-
Mangosallad med gurka
-
Rostade grönsaker med chili och lime
-
Soyadressing
Sesammajonnäs
-
Baobröd
-
Kokospannacotta
395:- person
ROMA
Meny:
Prosciutto-lindad fläskfilé med örter
-
Pastasallad med soltorkade tomater, oliver och basilika
-
Bruschetta med tomat, basilika och havssalt
-
Capresesallad med mozzarella och ruccola
-
Rostade grönsaker med olivolja
-
Svartpepparaioli & Parmesandressing
-
Focaccia och olivsmör
-
Tiramisu i portionsglas
395:- person
DAMASCUS
Meny:
Harissakryddad majskyckling
-
Tabbouleh med bakad tomat, örter och citron
-
Rostad rotselleri med honung och pumpafrön
-
Fetaostkräm
Hummus
-
Grönsallad med gurka, persilja och mynta
-
Vitlöksyoghurt
-
Libabröd
Baklava med honung och pistage
395:- person
HÖST & VINTERMYS
Meny:
-
Fläskkarré med äpple och rosmarin
-
Potatissallad med svamp och rostade frön
-
Rostade rotfrukter med honung och timjan
-
Grönsallad med spenat, rödkål och äpple
-
Senapskräm
Örtyoghurt
-
Levainbröd och smör
-
Äppelkaka med karamelliserade nötter
395:- person
MYKONOS
Meny:
Souvlaki på majskyckling
-
Tzatziki
-
Fetaost- och olivsallad
-
Rostade grönsaker med citron och oregano
-
Sallad med tomat, gurka, röd lök och färska örter
-
Citronyoghurt & Örtdressing
-
Nybakat bröd och smör
-
Grekisk yoghurt med honung och rostade nötter
