Kalla buffeér

Våra bufféer är skapade för att göra det enkelt att bjuda gott – oavsett om du planerar en födelsedag, fest eller företagslunch. Allt är färdiglagat och levereras redo att ställas fram, så du kan fokusera på gästerna medan maten talar för sig själv.

Du får en helhet med variation – fräscha sallader, utvalda tillbehör, goda såser, nybakat bröd och något sött som avslutning. En smakfull och genomtänkt måltid som känns både hemtrevlig och elegant.

Minsta beställning: 15 personer  -           Frakt i Halland: 300 kr  -                                                                        Färre än 15 personer? Hör av dig för offert – vi hittar en lösning som passar.

Upptäck våra världsinspirerade bufféer – en smakresa från Sverige till Medelhavet, Mellanöstern och Asien.

SOMMARLYCKA

Meny:


  • Rostad majskyckling 

  • Potatissallad med färska örter och vårprimörer

  • Rostad sparris med parmesan

  • Ägghalvor med gräslökskräm

  • Grönsallad med späd kål, gurka och rädisor

  • Rostade rotfrukter med örter

  • Dillmajonnäs 

  • Citronyoghurt

  • Nybakat lantbröd

  • Vispat smör

  • Silviakaka

        395:-person

HONG KONG

Meny:

  • Sesammarinerad lax 

  • Hoisinfläsk

  • Nudelsallad med morot, zucchini och edamamebönor

  • Kålsallad med färska örter

  • Mangosallad med gurka

  • Rostade grönsaker med chili och lime

  • Soyadressing 

  • Sesammajonnäs

  • Baobröd

  • Kokospannacotta

395:- person

ROMA

Meny:

  • Prosciutto-lindad fläskfilé med örter

  • Pastasallad med soltorkade tomater, oliver och basilika

  • Bruschetta med tomat, basilika och havssalt

  • Capresesallad med mozzarella och ruccola

  • Rostade grönsaker med olivolja

  • Svartpepparaioli & Parmesandressing

  • Focaccia och olivsmör

  • Tiramisu i portionsglas

395:- person

DAMASCUS

Meny:

  • Harissakryddad majskyckling

  • Tabbouleh med bakad tomat, örter och citron

  • Rostad rotselleri med honung och pumpafrön

  • Fetaostkräm

  • Hummus

  • Grönsallad med gurka, persilja och mynta

  • Vitlöksyoghurt

  • Libabröd

  • Baklava med honung och pistage

395:- person

HÖST & VINTERMYS

Meny:

  • Fläskkarré med äpple och rosmarin

  • Potatissallad med svamp och rostade frön

  • Rostade rotfrukter med honung och timjan

  • Grönsallad med spenat, rödkål och äpple

  • Senapskräm

  • Örtyoghurt

  • Levainbröd och smör

  • Äppelkaka med karamelliserade nötter

395:- person

MYKONOS

Meny:

  • Souvlaki på majskyckling

  • Tzatziki

  • Fetaost- och olivsallad

  • Rostade grönsaker med citron och oregano

  • Sallad med tomat, gurka, röd lök och färska örter

  • Citronyoghurt & Örtdressing

  • Nybakat bröd och smör

  • Grekisk yoghurt med honung och rostade nötter

395:- person